לחמניות פיצה מטורפות – רק לתלוש ולזלול!

לחמניות פיצה מטורפות  – תולשים וזוללים

מרכיבים :

לבצק :

4 כוסות קמח

כף שמרים

כף שמן קנולה

כפית מלח

כף סוכר

כוס וחצי מים בטמפרטורת החדר

למילוי

כוס גבינה צהובה מגוררת

2 כפות פסטו בזיליקום (מוכן או שעשיתם בבית)

פחית של שימורי עגבניות MUTTI עגבניות מרוסקות

אפשר לשים גם זיתים או תירס

ביצה טרופה לציפוי

אופן ההכנה :

מכניסים את כל מרכיבי הבצק לתוך קערת המיקסר ועובדים על מהירות בינונית למשך 10 דק במידה וחסר מים נוסיף.

לשים עד שהבצק אחיד ומעט רטוב, מוציאים לקערה ומכסים.

מחכים עד להכפלת הנפח או כשעתיים.

לאחר שהבצק תפח מוציאים את הבצק ומחלקים ל2, מרדדים על משטח גדול.

מורחים את הפסטו ואת רוטב העגבניות ומפזרים מעל את הגבינה, מגלגלים לרולדה.

את הרולדה חותכים לשושנים באותו הגובה ומסדרים בתבנית עגולה בדיוק כמו בתמונה. מומלץ על נייר אפיה.

מברישים את המאפה בביצה טרופה ממתינים להתפחה חצי שעה , ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 20 דקות עד חצי שעה.

 

בסיום אפשר ממש לתלוש את השושנים מהתבנית, וזה כל-כך טעיםםםםםםםם!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *