מה עושים עם בננה רכה ? לביבות בננה זריזות וטעימות

Inbal Haya Sabag
מה עושים עם בננה רכה – לא זורקים – זה זהבבבב
לביבות בננה טעימות לגדולים ולקטנטנים ?
לביבות בננה פנקייק בריא יותר
מאת – Inbal Haya Sabag
המרכיבים-
3 בננות בשלות
2 כוסות קמח/אפשר להחליף בכוסמין יותר בריא
1 שקית של אבקת אפייה
½ כוס סוכר אפשר פחות
קורט אגוז מוסקט
½ כפית קינמון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס חלב/מים לפרווה
ההכנה-
למעוך את הבננות.
לערבב בקערה היטב ביצה, סוכר, תבלינים חלב ותמצית וניל.
להוסיף את הבננות לקערה ולערבב היטב.
לנפות אל תוך הבלילה אבת אפייה וקמח ושוב לערבב.
אפשר לעשות את כל התהליך במיקסר וו הקצפה.
לחמם מעט שמן במחבת טפלון או מיועדת לפנקייק.
ולטגן את הלביבות משני הצדדים.
לפני ההגשה ניתן לזרות אבקת סוכר או סוכר עם מעט קינמון
בתאבון!!!
המתכון של Oshrit Oxenberg Bendiz

מה עושים עם בננה רכה ? לביבות בננה זריזות וטעימות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *