עוגת טורט קוקוס ושוקולד

עוגת טורט תפוזים קוקוס ונגיעות שוקולד- אורטל עמרם

 

 

מצרכים-

5 ביצים מופרדות השתמשתי ב XL

1 ורבע כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס שמן קנולה

1 וחצי כוס קוקוס

2 כוסות קמח תופח

1 שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה

להפריד ביצים

את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף תפוח ולהעביר לקערה ולהניח בצד.

לשטוף את קערת המיקסר ולשים בתוכה את החלמונים רבע כוס רבע סוכר + 2 סוכר וניל

להקציף לקצף תפוח לאחר מכן להוסיף ב 3 פעמים שמן..מיץ..וקמח עד שנבלע..( מהירות בינונית)

לאחר מכן להוציא מהמיקסר ולקפל עם מרית את הקוקוס ..

ואז לקפל גם את הקצף .

שוקולד – להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים ל 30 שניות עד שמומס לערבב לתערובת חלקה

לשפוך על התבנית ועם שיפוד לערבב בתנועות עיגול קדימה ואחורה

לחמם תנור מראש 10 דקות מראש על 180 מעלות לאפות 40 עד 45 דקות לבדוק בקיסם יצא יבש טוב לא יצא יבש תנו עוד זמן.

מתאים ל…3 תבניות אינגלייש קייק משומנות

תבנית עם טבעת ..26

רגילה עגולה 26

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *