מתכון וסוד לחצילים מטוגנים שלא סופגים הרבה שמן

 

אושרת בצלאל

איך מכינים חציל מטוגן שכם יהיה טעים וגם לא יספוג טונות של שמן ?

הסוד הוא לטבול את החציל בחלבון ביצה ואז לטגן אבל יש גם תהליך לפני

מתכון מאת – אושרת בצלאל

המרכיבים-

1-2 חצילים

מלח גס

2 חלבונים

שמן

ההכנה –

אני מקלפת חציל חותכת לעיגולים בגודל בינוני .
בקערת רשת משרה את החצילים בשכבות עם ממש מעט מלח גס כשעתיים.
עם נייר מטבח מורידה את עודפי המלח והרטיבות שנוצרה בחציל.
לוקחת קערית עם שני חלבון ( לבן ) של הביצה .
טובלת כל חציל
ואז מטגנת בשמן חם חם
יוצא מושלםםם

מתכון וסוד לחצילים מטוגנים שלא סופגים הרבה שמן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *