איך מכינים חציל מטוגן שכם יהיה טעים וגם לא יספוג טונות של שמן ?
הסוד הוא לטבול את החציל בחלבון ביצה ואז לטגן אבל יש גם תהליך לפני
מתכון מאת – אושרת בצלאל
המרכיבים-
1-2 חצילים
מלח גס
2 חלבונים
שמן
ההכנה –
אני מקלפת חציל חותכת לעיגולים בגודל בינוני .
בקערת רשת משרה את החצילים בשכבות עם ממש מעט מלח גס כשעתיים.
עם נייר מטבח מורידה את עודפי המלח והרטיבות שנוצרה בחציל.
לוקחת קערית עם שני חלבון ( לבן ) של הביצה .
טובלת כל חציל
ואז מטגנת בשמן חם חם
יוצא מושלםםם
2 תגובות
ערב טוב. את החצילים מטגנים בשמן עמוק ? או רגיל -כמה שמן ?
עדיף שמן יותר עמוק