עוגת השוקולד הכי טעימה שיש

צילום – Fanny Danino
עוגת השוקולד הכי טעימה – היא עשירה רכה ועסיסית
מאת – פאני דנינו
תבנית 26 קפיצית
*כוס מידה 240 מ"ל (שתיה חמה)
המרכיבים-
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
אבקת אפיה
סוכר וניל
רבע כפית סודה לשתייה
2.1/2 כוסות קמח תופח
כוס שמן
כוס שמנת להקצפה/אפשר פרווה
כוס מים חמים
ההכנה –
להקציף את הביצים לפחות חמש דקות  להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שנקבל קצף ממש תפוח.
להוריד את המהירות של המיקסר ולהוסיף את השמן קקאו. קמח.שמנת להקצפה. .ואז להוסיף את כל המצרכים הנוספים .
לאפות על חום של 170 מעלות לפחות שעה
לקרם
להמיס 200 גרם שוקולד מריר עם כוס שמנת להקצפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *