קציצות בשר ועוף עם ירק

איריס ישראלוב.בן רוש.מזרחי

 

קציצות בשר עם ירק מטוגנות וטעימות

מאת – איריס ישראלוב.בן רוש.מזרחי

המרכיבים-

חצי קילו בשר טחון

חצי קילו עוף טחון

בצל גדול או 2

צרור פטרוזיליה

מלח

פלפל שחור

כמון

פפריקה מתוקה

כורכום

3 כפות גדושות פירורי לחם/קמח מצה לפסח

ביצה גדולה

ההכנה –

טחנתי במעבד מזון בצל ופטרוזיליה.
הוספתי לבשרים הטחונים
תיבלתי בתבלינים – שימו לפי טעמכם.
הוספתי לעיסה ביצה אחת גדולה ושלוש כפות גדושות של פרורי לחם,
טיגנתי בשמן עמוק.
את הקציצות אפשר לבשל גם לתוך רוטב עגבניות ואפונה מה שתרצו.או לאכול כך.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *