חלום – קיצ'רי אורז עם עדשים כתומות

 

צילום – רונית ארמי

קיצרי אורז עם עדשים אדומות תבשיל עיראקי נהוג לאכול עם ביצת עין ושמנת חמוצה

צמחוני טעים

המרכיבים

2 כוסות אורז

כוס עדשים כתומות

בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

2 כפות רסק עגבניות

כפית גדושה  פפריקה

מלח

פלפל שחור

כפית כמון

ההכנה –

נשטוף היטב אורז ועדשים

 

מטגנים בצל בשמן עם שום מוסיפים תבלינים,רסק ואורז ועדשים מערבבים טוב טוב.

מוסיפים מים חמים עד כיסוי וקצת מעל

מבשלים על להבה נמוכה חצי שעה עם מכסה

להגיש עם ביצת עין ושמנת חמוצה

 

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *