עוגיות חמאה שנמסות בפה

צילום – סימה הרוש

המתכון מאת –סימה הרוש

המרכיבים-

200 גר חמאה/מחמאה
3/4 כוס אבקת סוכר
1/4 כפית אבקת אפיה
2 וחצי כוסות קמח
ההכנה –
ללוש הכל יחד לבצק רך ועדין
לתת מנוחה כרבע שעה ליצור עגולים קטנים .
אפשר לעצב עים מזלג או מטרפה ידנית כפי שאתן רואות בתמונה
לחמם תנור 160 מעלות ולאפות 20 דקות לא לשרוף הן צריכות להשאר בהירות אך בתחתית העוגיה שתהיה שחום בהיר
סימה הרוש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *