עוגת שזיפים בחושה וקלה

בריג'יט אדרי

עוגת שזיפים בחושה מאת – בריג'יט אדרי

תבנית 26 קפיצית משומנת

המרכיבים-
10 שזיפים חתוכים לרבעים
2 כפות ברנדי + 2 כפות סוכר
להשרות את השזיפים למשך שעה
3 ביצים
כוס ורבע סוכר
200 גרם חמאה רכה/תחליפי חמאה לפרווה מחמאה/נטורינה/מרגרינה
גרידה מלימון
מיץ לימון
שמנת חמוצה גביע 200 גר'/מיץ לפרווה
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפייה
ההכנה –
בקערת מיקסר להקציף 3 ביצים עם סוכר במשך 3-4 דקות לקציפה תפוחה,
להוסיף 200 גרם חמאה רכה גרידה ומיץ מלימון אחד.
להוסיף שמנת קמח +  אבקת אפיה
לשמן תבנית 26 עם חמאה לזרות קצת סוכר כולל הדפנות לשטח על התבנית
לקחת את השזיפים לסדר אותם ולזרות כפית של סוכר מעל
לאפות בתנור 180 מעלות עש שבעוגה מתייצבת אפשר לבדוק עם קיסם
ובתאבון …

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *