מוקפץ עם חזה עוף

צילום – שושנה אלון

מוקפץ עם חזה עוף

 

המרכיבים-

טריות רחבות 250 גרם

בצל פרוס קוביות

פלפל אדום או כמה בצבעים חתוך לרצועות

2 שיני שום

פלפל חריף קצת

5 פטריות טריות פרוסות

גזר לחתוך שרוכים

בערך 700 גרם חזה עוף רצועות

לערבב עם כף קורנפלור וכף סויה.

תבלינים לפי טעם לשים -פלפל שחור

3-4 כפות צ'ילי מתוק

2 כפות סויה

3 כפות טריאקי

2 כפות סילאן

מלח אם צריך

ההכנה –

לבשל את האטריות ולהניח בצד .
לחמם ווק ולטגן את רצועות העוף להוציא בצד.
אחר כך לטגן הירקות לפי סדר- בצל ,גמבבה ,שום,גזר ופטריות.
להוסיף תבלינים ורטבים לפי טעם.
להוסיף את העוף והאטריות להקפיץ קלות וזה מוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *