המתכון המושלם שלי לסלמון
כל פעם פשוט מנצח !!!
מתכון מאת – Galit Ben Aharon
המרכיבים-
קילו נתח טרי דג סלמון פרוס
4 כפות שמן זית
כף חרדל דיז'ון
2 כפות דבש
3 כפות מעט סויה
חתיכה קטנה ג’ינג’ר טרי
3 שיני שום קצוץ
כף סוכר חום
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
צילי גרוס
ההכנה –
לערבב מכל המרכיבים מירנדה ולשים את הנתחים של הדג לכל הלילה בתוך המרינדה.
להכניס לתנור על החום הכי גבוה ל 15-20 דקות תלוי איזה תנור.
טיפים :
לקנות רק דג טרי!
להשתמש בחומרי גלם הכי טובים
לפחות לילה במקרר שיספוג את כל הטעמים
להכניס לתנור שהוא חם
תעשו ותכינו זאת הצלחה.