פילה אמנון ברוטב חריף סיר פצצה לחגים

צילום – מילן וקנין

 

דגי אמנון עם רוטב חריף אש
אפשר כל דג לא רק אמנון

המתכון מאת – מילן וקנין

המרכיבים
2פלפלים חריפים אדומים
1גמבה חתוכה לרצועה
2תפוחי אדמה קוביות
כוס וחצי חומוס סנפרוסט
ראש שום
2פלחים לימון לחתוך ל4יח
ככוס שמן זית או קנולה ,חמניות(כוס חד פעמי קר אני משתמשת) אפשר להפחית

צרור כוסברה חתוך דק
3 כוסות מים (חד פעמי קר)
תבלנים :
2כפות פפריקה
כפית כורכום
כפית מלח
ההכנה
שוטפים דגים משרים 15דק במים עם לימון.
מכינים רוטב
לוקחים סיר רחב שמים בתוכו-  שום חתוך שמן תבלינים חומוס גמבה מדליקים גז וכמה דק מטגנים ,מוסיפים לימונים 3 כוסות מים כוסברה ,תפוחי אדמה

 

מרתיחים ומוסיפים את הדגים .ומבשלים  בערך 20 דק עד שנוזלים של רוטב קצת מתאדים נוצר רוטב סמיך

בתאבון .

צילום – מילו וקנין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *