עוגת התפוזים המשפחתית שלנו

 

ליזט יחיאל

היא קבוע  כל שבוע

מאת -ליזט יחיאל

המרכיבים

 

6 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן כוס חד פעמית קר
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
כף גדושה שוקולית
כף גדושה קקאו

ההכנה-

להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר
מעבירים לכלי את החלבונים המוקצפים מכניסים לקערת המיקסר את החלמונים יתרת הסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה להוסיף את השמן בזרם דק את מיץ התפוזים והוניל
להנמיך את המיקסר ולהוסיף את הקמח עם אבקת האפיה לערבול קצר של כמה שניות להפסיק את פעולת המיקסר חהוסיף את החלבונים לערבב בתנועות קיפול לשפוך שלושת רבעי לתבנית לא משומת לרבע הנותר לנפות את הקקאו והשוקולית לשפוך על העיסה הלבנה ולקשקש מעט עם מזלג
לאפות בחום 170 מעלות שעה. להוציא מיד מהתנור ולהפוך את התבנית להמתין כשעה ואז לעבור עם סכין ולחלץ את העוגה.
ליזט יחיאל

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *