לחמניות מתוקות לחגים ולשבת

אורית חדידה
לחמניות מתוקות – אפשר להכין מהבצק גם 2 חלות
מאת – אורית חדידה
המרכיבים-
קילו קמח
1/2. כוס שמן
כף מלח
1/2. כוס סוכר
2. כפות שמרים יבשים
 21/2 כוסות מים פושרים
ביצה למריחה
לקישוט שומשום
 ההכנה-
בקערה שמים מלח, מנפים מעל את הקמח, מוסיפים את השמרים והסוכר מוסיפים 2 כוסות מים פושרים מתחילים ללוש
ומוסיפים את השמן אם צריך להוסיף עוד מעט מים אז מוסיפים עד קבלת בצק רך נעים ומעט דביק.
מכסים בניילון ומתפיחים כשעה.
מקמחים את משטח העבודה ויוצרים לחמניות או לחם.
מתפיחים עוד 20 דקות, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש טורבו 180 מעלות עד הזהבה בערך 30 דקות.
בהצלחה!!!
כנסו ליוטיוב  כאן להכין את הלחמניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *