עוגת פס גבינה

דליה מחודש

עוגת פס גבינה ממש של קונדיטוריות

מאת – דליה מחודש

מתכון לעוגת גבינה פס יוצאים 2 פסים
המרכיבים- 
6 ביצים
1 גבינה 750 9%
1 שמנת חמוצה
1 גביע  יוגורט
3/4 כוס סוכר
3 כפות גדושות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
גרידה מחצי לימון
2 וניל
אם רוצים תחתית –
שרוול ביסקויטים מרוסק עם 100 גרם חמאה מומסת להדק לתחתית.
ההכנה- 
להקציף את החלבון אבל שהקצף שיהיה רך ולא קשה
את שאר המרכיבים לערבב יחד עם החלמונים
להוסיף לאט ובתנועות עטיפה עדינות את קצף החלבון לבלילה אחידה
2 תבניות מאורכות אינגליש לשמן אותם היטב
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 20 דקות ואחר כך עוד 40 דקות על 150 מעלות באפייה רגילה ולא טורבו .
את התבניות להכניס לתבנית עם מים אחרי שעה לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתנור
בהצלחה
נ.ב. בתחתית הבלילה שמתי פתי בר מרוסק רק מי שרוצה לא חובה זה טיפ שלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *