עוגת פס גבינה ממש של קונדיטוריות
מאת – דליה מחודש
מתכון לעוגת גבינה פס יוצאים 2 פסים
המרכיבים-
6 ביצים
1 גבינה 750 9%
1 שמנת חמוצה
1 גביע יוגורט
3/4 כוס סוכר
3 כפות גדושות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל
גרידה מחצי לימון
2 וניל
אם רוצים תחתית –
שרוול ביסקויטים מרוסק עם 100 גרם חמאה מומסת להדק לתחתית.
ההכנה-
להקציף את החלבון אבל שהקצף שיהיה רך ולא קשה
את שאר המרכיבים לערבב יחד עם החלמונים
להוסיף לאט ובתנועות עטיפה עדינות את קצף החלבון לבלילה אחידה
2 תבניות מאורכות אינגליש לשמן אותם היטב
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל 20 דקות ואחר כך עוד 40 דקות על 150 מעלות באפייה רגילה ולא טורבו .
את התבניות להכניס לתבנית עם מים אחרי שעה לכבות את התנור ולהשאיר עוד שעה בתנור
בהצלחה
נ.ב. בתחתית הבלילה שמתי פתי בר מרוסק רק מי שרוצה לא חובה זה טיפ שלי