מריחים סתיו באויר – אין על מרק עוף

 

 

גיטה סלע

מתכון מאת גיטה סלע

המרכיבים

חלקי עוף

גרונות הודו

גזר

בצל

סלרי כרפס

דלעת

קישוא

כרוב

מרק עוף

כורכום קצת.

חוואיג למרק

פטרוזיליה

שמיר

 

ההכנה

מבשלת במים גרונות הודו וקצת כרעיים,
כשהמים רותחים, מנקה את הקצף, ואז מוסיפה
ירקות חתוכים: גזר, כרוב, קישוא, דלעת, כרפס, בצל
ואז מתבלת בא. מרק, כורכום, חוואייג' למרק, מלח ופלפל.
רתיחה של שעה וחצי.
עשר דקות לפני הסוף מוסיפה שמיר ופטרוזיליה.
הכי טעים שיש מרק עוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *