מתכון מאת גיטה סלע
המרכיבים –
חלקי עוף
גרונות הודו
גזר
בצל
סלרי כרפס
דלעת
קישוא
כרוב
מרק עוף
כורכום קצת.
חוואיג למרק
פטרוזיליה
שמיר
ההכנה –
מבשלת במים גרונות הודו וקצת כרעיים,
כשהמים רותחים, מנקה את הקצף, ואז מוסיפה
ירקות חתוכים: גזר, כרוב, קישוא, דלעת, כרפס, בצל
ואז מתבלת בא. מרק, כורכום, חוואייג' למרק, מלח ופלפל.
רתיחה של שעה וחצי.
עשר דקות לפני הסוף מוסיפה שמיר ופטרוזיליה.
הכי טעים שיש מרק עוף