עוגת שמרים עם מלא נוטלה

עוגת שמרים עם מלאאאא נוטלה 😋😋😋
Gili Baruch
המתכון מאת גילי ברוך הקרדיט למתכון 
עם הבצק אפשר להכין כל ממרח אחר
גם גבינה וגם פרג
המרכיבים-
קילו קמח
3/4 כוס סוכר
1/2 2 כפות שמרים יבשים
2 סוכר וניל
כוס שמן
2 ביצים
1/2 1כוסות מים
הכל לפי חד פעמי חם או כוס מדידה
ההכנה –
לשים את היבשים לערבב, להוסיף את שאר החומרים ללוש במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד.
הבצק מאודדד רך ונח לעבודה.
להתפיח שעתיים בקיץ
שלוש שעות בחורף
בחוץ. לא במקרר
לחלק ל- 4-5
כל חלק לרדד מלבן ולמרוח נוטלה או כל ממרח אחר יש גם ממרחים פרווה .
לגלגל לרולדה לחתוך באמצע ולגלגל סביב לבורג.
לשים בתנית אינגליש גדולה. להתפיח בתבנית עוד חצי שעה בערך
למרוח ביצה ולתנור שחומם מראש
175 מעלות טורבו מדף שני מלמטה אפיה 30-40 דקות.
בנתיים מכינים על הגז מי סוכר
חצי כוס סוכר עם רבע כוס מים
שמתחיל לרתוח להנמיך לאש הגי נמוכה כל פעם לערבב
שמסמיך להוריד מהאש
שהעוגה יוצאת ישר להבריש עליה מי סוכר
טיפים להצלחה –
שימו נייר אפיה בתחתית בגודל שלה אם זה לא תבנית חד פעמית תשמנו את הדפנות עם ספרי שמן ותעבירו נייר סופג על כולה
מחלקים את הבצק לכמות של הרולדות שרוצים
לצורה של הרולדה מרדדים לבצק דק מורחים נוטלה בנדיבות
מגלגלים צמוד לגליל
לוקחים 2 גלילים כאלה חותכים עם סכין באמצע הגליל לא עד הסוף ועושים בורג
כדי שיצא מושלם תקחו אותו גודל חתיכות של הבצק
בהצלחה❤
Gili Baruch

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *