בייגלה ירושלמי במילוי גבינות וזה מטורף

בייגלה ירושלמי במילוי גבינות וזה מטורף
Maayan Ben Abu
בייגל ספירלה במילוי גבינות 🧀יאמי !
קריספי מבחוץ ומבפנים …נמס בפה👄
בייגלה ירושלמי ביתי זה הכי הכי 😋
המתכון מאת האלופה – מעיין בן אבו
המרכיבים-
1 קילו קמח מנופה
6 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
6 כפות שמן זית
1 כף חומץ
3 כוסות מים
2 כפות מלח
מלית גבינות :
גבינה צהובה מגורדת מוצרלה גבינה פטה/ בולגרית, 2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
מלח
פלפל
כפית טימין
ההכנה –
לערבב כל מרכיבים המלית ולהעביר לשקית זילוף
בקערת מיקסר שמים את כל המצרכים של הבצק פרט לשמן והמלח ,
מתחילים לערבב הכל עד שמתגבש לו בצק ואז מוסיפים את השמן מערבבים 2 דק
ומוסיפים את המלח וממשיכים לערבב במהירות בינונית עוד 7 דק .
משמנים קערה עם מעט שמן זית מניחים את הבצק מכסים ומתפיחים במשך 45 דק .
אחרי שהבצק הכפיל את נפחו מעבירים למשטח מקומח ומחלקים לכדורים שווים (בערך 130 גרם כדור )
מכסים לעוד 10 דק ,
ואז מתחילים לעבוד עם הבצק לוקחים כדור של בצק
ופותחים אותו לצורה אובלית מזלפים פס גבינות מגלגלים וסוגרים מרדדים לנחש
טובלים בקערה עם מים קרים ומעט סילאן ומיד אחרי לקערה עם שומשום ומגלגלים בצורת ספירלה
מסביב לשיפוד עץ ומניחים בתבנית על נייר אפייה ונותנים מנוחה של רבע שעה .
בינתיים מחמים תנור ל190 מעלות מכניסים לתנור עד שהבייגלה מקבל גוון זהב ומוצאים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *