תפוחי אדמה צלויים עילפון חושים

תפוחי אדמה צלויים עילפון חושים ❤
מתכון מאת האלופה – אריאלה גולדמן
▪︎ ניתן להוסיף נתחי עוף ולהבריש אותם ברוטב הזה
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
רבע כוס שמן זית
רבע כוס סירופ מייפל
מלח
פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
כפית צ'ילי גרוס
ענפי רוזמרין טריים /טימין
ההכנה –
 לקלוף ולפרוס 5 תפוחי אדמה לפרוסות או קוביות ( אין צורך בבישול מקדים)
 בקערה לערבב :
רבע כוס שמן זית
רבע כוס סירופ מייפל איכותי ( כוכב המנה)
מלח,פלפל שחור גרוס,כף פפריקה,כפית צ'ילי גרוס
לעסות את תפוחי האדמה ברוטב,לסדר בתבנית עם נייר אפייה,
לפזר מעל ענפי רוזמרין
ולתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ל 45-50 דקות
עד הזהבה וריכוך מושלמים

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *