הר של לחם שום לאירוח – הדרך הכי קלה להכין לחם שום

דנה דניאלה אלמוסני
הר של לחם שום.
אז ככה יש 2 דרכים לעשות את הלחם שום.
יש את הדרך הקלה יותר והדרך הקצת יותר מורכבת.
אז קבלו דרך קלה קלה להכין לחם שום
ללא הכנת בצק

המתכון מאת – דנה דניאלה אלמוסני

המרכיבים-
לחמניות או בגט או לחם לבן חתוך לקוביות קטנות בגודל ביס
(כמות ל- 10 לחמניות או כיכר לחם לבן)
עשבי תיבול –
חבילה פטרוזילי(אפשר זעתר תימין,מה שיש לכם)
חצי ראש שום כתוש
חצי כוס שמן זית בערך
מלח גס קצת
ההכנה –
1. לוקחים לחם או לחמניות ישנות חותכים לקוביות מפזרים על תבנית אפייה ואופים בתנור על 200 מעלות כ- 10-15 דקות תלוי בכמות.
הם צריכים להיות קריספים.
קוצצים את כל עישבי תיבול שיש לכם כמות יפה חבילה מסוג לכמות של 10 לחמניות או כיכר לחם.
מכינים בקערה -חצי ראש שום קצוץ או שום כתוש כל עשבי תיבול שיש לכם מערבבים הכל עם שמן ומלח.
מוציאים את הלחם לתבנית ומערבבים עם תערובת עשבי התיבול. אפשר לפזר מעל פרמזן או מוצרלה.
מכניסים לעוד אפייה קצרה של 5 דקות.
אפשרות שניה להכין בצק של לחמניות כאן מתכון 
מכינים בצק ללחמניה או בצק של חלה אחרי התפחה של הבצק יוצרים נחשים וחותכים לחתיכות קטנות מניחים בצד לתפיחה קלה של חצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-13-15 דקות עד שמזהיב ועושים בדיוק את אותה הפעולה כפי שכתוב למעלה (מכינים עשבי תיבול מערבבים…).
בהצלחה והמון תודה לכל המפרגנות 😗

הר של לחם שום לאירוח – הדרך הכי קלה להכין לחם שום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *