מתכון למוקפץ בקר עם ירקות ברוטב טריאקי אסייאתי

Nitsan Cohen
הנה מתכון קל וטעים –
מאת – ניצן כהן
בקר מוקפץ עם ירקות ברוטב טריאקי
המרכיבים-
חבילה ברוקולי טרי קטנה כחצי קילו
בצל
פלפל אדום
שום
פלפל חריף
350 גרם כתף בקר/סינטה/אנטריקוט/שייטל- חתוך רצועות דקות.
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
רוטב סויה 3-4 כפות
טריאקי 4 כפות
פטריות
ההכנה –
מקפיצה פרחי ברוקולי במעט שמן זית (הגזע לקוביות והשארתי פרחים קטנים).
אחר כך כל הירקות להקפצה – בצל חתוך לפרוסות,פלפל אדום חתוך לקוביות,
שום קצוץ דק,מטגנת מעט שיתרככו,
הוספתי גם מעט פלפל צילי קצוץ-לא חובה למי שלא אוהב חריפות.
מוציאה לצד ומטגנת את הבשר –
מוסיפה רצועות קטנות של בקר (במקרה הזה השתמשתי בכתף). מתבלת לפני עם טריאקי פלפל שחור .
מוסיפה את הירקות עם הבשרואת הפטריות  ומתבלת בתבלינים.
לאחר מכן הוספתי מעט מים, ונתתי לזה כמה דקות בישול.
מנה קלה,
לא שומנית,משביעה.

מתכון למוקפץ בקר עם ירקות ברוטב טריאקי אסייאתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *