מתכון לאגרול סיני

בלהה לנדאו

אגרול ממולא בירקות מוקפצים וחזה עוף יצא טעים מאד

אפשר להכין צמחוני ללא תוספת העוף

מאת – בלהה לנדאו

המרכיבים

עלי סיגר חצויים

להדבקה 2 כפות קמח עם קצת מים.

המילוי –

3 גזרים

2 פלפלים אדומים

2 פלפלים ירוקים

חצי כרוב

סלסלת פטריות

2 חזה עוף

חצי כוס טריאקי

רבע כוס סויה

כף סוכר חום

מלח

פלפל

שמן שומשום כפית

3 כפות רוטב צ'ילי

ההכנה

בווק לחמם שמן להוסיף בצל אחד קצוץ 3 גזרים מגורדים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
סלסלת פטריות לפרוס
הכל להקפיץ טוב ואז להוסיף חזה עוף חתוך לרצועות לערבב ולהקפיץ גם לתבל בסויה ,טריאקי ,

שמן שומשום ,רוטב צ'ילי כף סוכר חום לערבב להמשיך להקפיץ לעוד כמה דקות .

לכבות לסנן ולקרר כדי שכל הנוזלים ירדו. לפתוח את הבצק

להניח בקצה מילוי ולגלגל כמו סיגר להדביק בקצה .

לטגן בשמן עמוק

להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או סויה

יש לקנות בסופר

בהצלחה בלהה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *