אגרול ממולא בירקות מוקפצים וחזה עוף יצא טעים מאד
אפשר להכין צמחוני ללא תוספת העוף
מאת – בלהה לנדאו
המרכיבים –
עלי סיגר חצויים
להדבקה 2 כפות קמח עם קצת מים.
המילוי –
3 גזרים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
חצי כרוב
סלסלת פטריות
2 חזה עוף
חצי כוס טריאקי
רבע כוס סויה
כף סוכר חום
מלח
פלפל
שמן שומשום כפית
3 כפות רוטב צ'ילי
ההכנה –
בווק לחמם שמן להוסיף בצל אחד קצוץ 3 גזרים מגורדים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לרצועות
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
סלסלת פטריות לפרוס
הכל להקפיץ טוב ואז להוסיף חזה עוף חתוך לרצועות לערבב ולהקפיץ גם לתבל בסויה ,טריאקי ,
שמן שומשום ,רוטב צ'ילי כף סוכר חום לערבב להמשיך להקפיץ לעוד כמה דקות .
לכבות לסנן ולקרר כדי שכל הנוזלים ירדו. לפתוח את הבצק
להניח בקצה מילוי ולגלגל כמו סיגר להדביק בקצה .
לטגן בשמן עמוק
להגיש עם רוטב חמוץ מתוק או סויה
יש לקנות בסופר
בהצלחה בלהה