מתכון למג'דרה מטריפה של מסעדה עם בצל מטוגן

מתכון קל וטעים
מאת – ליזט יחיאל 
המרכיבים
כוס עדשים ירוקים/אפשר שחורים
2 כוסות אורז- כל אורז גם מלא
מלח
כמון
כ- 5 כפות שמן
בצל פרוס +קמח
שמן לטיגון
ההכנה –
להרתיח את העדשים כחצי שעה עם מים  וקצת מלח עד שרכות ולסנן –
המלצה גם להשרות לפני ואז לקצר את זמן הבישול
לשטוף את האורז ולהוסיף את השמן המלח והכמון לערבב
להוסיף מים כפול מכמות האורז לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה כ-30 דקות.
עד שמוכן.
לערבב לתוכו את העדשים המבושלות.
לתקן את תיבול .
לחתוך בצל לרצועות לקמח מעט ולטגן בשמן עמוק.
להגיש מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *