מתכון אליפות לעוגת תפוחים בחושה וקלה

שרונה זאבי
בחושה תפוחים שאני אוהבת
מאת – Sigi Nahum
הכינה – שרונה זאבי 
מתכון לעוגת תפוחים בחושה
המידות הם בכוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל.
המרכיבים-
לתערובת תפוחים –
4 תפוחים
מיץ מחצי לימון
כפית קינמון
חצי כוס סוכר
לתערובת עוגה –
כוס תה
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס  קמח
שקית אבקת אפייה
חצי כוס קמח תופח
3 כפות קוקוס
כוס שמן
ההכנה –
לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 4 תפוחים .
לשים מיץ מחצי לימון, קינמון כמה שאוהבים , חצי כוס סוכר.
לערבב ולשים במסננת לשעתיים .
להכין כוס תה עם 2 שקיקי תה ולקרר.
בקערה גדולה לטרוף 4 ביצים עם חצי כוס סוכר , 2 סוכר ווניל , לטרוף במשך דקה.
להוסיף :
כוס קמח , שקית אבקת אפייה , חצי כוס קמח תופח , 3 כפות קוקוס – להוסיף בהדרגה עם הכוס תה שהתקרר תוך כדי ערבוב.
להוסיף את התפוחים ולערבב.
ולסיום כוס שמן ולערבב היטב.
להעביר לאיזה תבנית עגולה גדולה או אינגליש קייק קטנות 3
בלי לשמן , 170 מעלות כ – 45 דקות  או שעה.תלוי בתנור שלכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *