לא להתייאש בהכנת עוגת גבינה גבוהה – קבלו מתכון שיצליח לכם

 

חגית פיטוסי
עוגת גבינה שתצליח לכם
מאת – חגית פיטוסי
לא להתייאש בהכנת עוגת גבינה גבוהה.
דבר אחד הוא שיגרום לכן להצליח זה לאהוב את זה אם אתן עושות משהו בחשק ובאהבה ונצמדות למתכון אין שום סיבה שלא יצליח.
ועצה שלי – כשאתן מכינות אוכל או עוגה שימו שירים ותרקדו זה בטוח יצליח
המרכיבים-
7 ביצים לארג( אפשר גם 6 רציתי יותר גבוהה פשוט)
כוס ורבע סוכר( אפשר גם כוס)
גרידת לימון
750 גרם גבינה לבנה תנובה 9 אחוז
1 שמנת חמוצה
3 כפות פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
כל המצרכים בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות
אפייה בסיר של 22 ג'חנון
הוראות אפייה להצלחה –
תבנית מים בתנור לשים את התבנית בתוכה.
חום 180 מעלות ל 20 דקות
להנמיך ל 160-150 תלוי בתנור שלכם אם חזק אז 150 .
שעה בדיוק לכבות ולתת לה להתקרר בתנור כמה שיותר לא לפתוח
לשמן טוב טוב את כל הסיר בחמאה ממש טוב.
לשים נייר אפייה רק בתחתית הסיר ולשמן בחמאה
ההכנה –
להפריד ביצים
את הצהובים לערבב עם חצי כוס סוכר ,להוסיף את הגבינות והשמנת וגרידת הלימון לערבב טוב ללא גושים .
לנפות את הפודינג והקורנפלור ולהוסיף לערבב לתערובת ללא גושים.
להקציף במהירןת גבוהה את החלבונים וכשיש בועות כמו סבון להוסיף את הסוכר שנותר בהדרגה.
לקצף יציב.
להוסיף ב 3 פעמים את הלבן לצהובים והגבינות ולקפל בעדינות שלא יהיו גושים.
להעביר לסיר ולנענע בעדינות כדי שתהיה ישרה
להניח בתוך תבנית המים.
בהצלחה !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *