מתכון לקונוסים עם קצפת

רז שלום
קונסים ❤️❤️ קינוח מרשים וטעים במיוחד😋
מתכון- רז שלום
 להכנת הקונסים
המרכיבים-
בצק עלים מופשר
קונסים ( ניתן להשיג בחנוית למוצרי אפיה)
אינסטנט פודינג וניל
250 גרם שמנת מתוקה/צמחית לפרווה
כוס חלב/צמחי
 ההכנה –
משמנים את הקונסים במעט שמן
לפרוס את הבצק עלים ולחתוך רצועות לאורך בעובי של 3 ס״מ
מלפפים את הבצק סביב הקונוס מלמטה למעלה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
אופים את הקונסים על 180 מעלות בערך רבע שעה עד להזהבה
לאחר שמוציאים מהתנור לצנן מעט ולאחר מכן לשחרר את הבצק עלים מהקונסים
להכנת הקרם
להקציף שמנת מתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה
לאחר מכן להעביר את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולזלף כל קונוס לפזר מעל הקונסים אבקת סוכר
בהצלחה ❤️❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *