הן נימוחות וטעימות בטירוף קציצות תפוחי אדמה

 

נטלי לוי

קציצות תפוחי אדמה משגעות נימוחות והכי חשוב טעימות בטירוף ונחטפות ! מאת – נטלי לוי

המרכיבים

3 תפו"א בינונים מבושלים עם הקליפה במים עד לריכוך ומעוכים כמו לפירה

1 בצל בינוני קצוץ דק

חופן עלי פטרוזליה קצוצים דק

2 ביצים

2 כפות קמח גדושות

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

ההכנה

לערבב הכל ביחד לתערובת אחידה.

ליצור קציצות שטוחות.

לטגן בשמן עד השחמה מ – 2 הצדדים .

בתאבון!!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *