מתכון למאפינס אגוזים ושוקולד

Inbal Azar

 

מתכון למאפינס אגוזים ושוקולד מריר 🧁
מאת –  Inbal Azar
המרכיבים-
100 גרם חמאה
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח מנופה
כפית תמצית וניל
כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים (או חלב)
50 גרם שוקולד מריר מגורד
50 גרם אגוזי מלך גרוסים
מצרכים לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר
מעט שמנת מתוקה
לקישוט:
אגוזי לוז מסוכרים
ההכנה-
בקערת המיקסר עם בלון הקצפה מערבבים חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת משחתית.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה.
לאחר מכן את המיץ תפוזים, הקמח התופח ולבסוף את השוקולד המגורד והאגוזים.
אופים על 180מעלות 25-30 דקות
לאחר מכן מכינים את הציפוי:
ממיסים במיקרו שוקולד מריר עם שמנת מתוקה ובעזרת כפית מצפים על מאפינס.
מקשטים באגוזי לוז מסוכרים.
בתאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *