פאי פרג מטריף
מירי אוחנה
המרכיבים –
150 גרם חמאה
80 גרם אבקת סוכר
סוכר וניל
ביצה
300 גרם קמח
אבקת אפיה
מילוי –
200 גרם פרג טחון
חצי כוס מים
קצת מיץ לימון
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
75 גרם פירורי ביסקוויטים
80 גרם אגוזים
ביצה
ההכנה –
מרתיחים את הפרג המים, לימון, חמאה, וסוכר, לערבב טוב טוב ולהסיר מהאש,
מצננים קצת ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים,והאגוזים , את הביצה ולקרר.
לערבב את מרכיבי הבצק .
חלק אחד לשטח בתבנית 24 , לקרר את התבנית ואת החלק של הבצק הקטן שנשאר, להכניס לפריזר .
הרכבת העוגה-
למזוג מעל הבצק לשפוך את הפרג שהתקרר ומעל הפרג לגרד את הבצק לפרורים (לפני ששמים את הבצק בתבנית להשאיר קצת בשביל לגרד מעל הפרג).
אפייה 170 מעלות עד הזהבה 40 דקות או יותר .
2 תגובות
אני הכנתי את הפאי פרג של קרין גורן. הרבה יותר מוצלח
זה מאוד טעים ומוצלח ואני בטוחה שגם שלקרין גורם מוצלח