עוגת פאי פרג מטריפה

מירי אוחנה

 

 

פאי פרג מטריף

מירי אוחנה

המרכיבים

150 גרם חמאה

80 גרם אבקת סוכר

סוכר וניל

ביצה

300 גרם קמח

אבקת אפיה

מילוי –

200 גרם פרג טחון

חצי כוס מים

קצת מיץ לימון

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר

75 גרם פירורי ביסקוויטים

80 גרם אגוזים

ביצה

ההכנה

מרתיחים את הפרג המים, לימון, חמאה, וסוכר, לערבב טוב טוב ולהסיר  מהאש,

מצננים קצת ומוסיפים את פירורי הביסקוויטים,והאגוזים , את הביצה ולקרר.

לערבב את מרכיבי הבצק .

חלק אחד לשטח בתבנית 24  , לקרר את התבנית ואת החלק של הבצק הקטן שנשאר, להכניס לפריזר .

הרכבת העוגה-

למזוג מעל הבצק לשפוך את הפרג שהתקרר ומעל הפרג לגרד את הבצק לפרורים (לפני ששמים את הבצק בתבנית להשאיר קצת בשביל לגרד מעל הפרג).

אפייה 170 מעלות עד הזהבה 40 דקות או יותר .

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *