חיתוכיות ריבה עם קוקוס נוסטלגיה במיטבה

 

צילום – אילנית בניזרי

חיתוכיות ריבה עם קוקוס זו עוגה נוסטלגית ואהוב

\מתכון מעולה של אילנית

המתכון מאת אילנית בניזרי

תבנית מלבנית הבינונית 25/30

המרכיבים-

2.5 כוסות קמח תופח
חצי כוס סוכר
גרדה מלימון אחד
4 חלמונים
כפית תמצית וניל
200 גרם חמאה רכה  /תחליף לחמאה
כוס ריבת תות (או כל ריבה שאתם אוהבים)
 למרנג קוקוס-
4 חלבונים
קורט מלח
שקית סוכר וניל
כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
ההכנה-מעבדים את מרכיבים הבצק עד שמקבלים בצק חלק.

מרפדים את התבנית בניר אפיה ומהדקים את הבצק .

ניסים לאפי0 מעלות 10 דקות.

בזמן הזה מקציפים חלבונים עם סוכר ,מלח וניל.

קצף חזק. כמו מרנג . מקפלים את הקוקוס לתוך הקצף.

מורחים את הבצק בריבה ומשטחים מעל את הקוקוס.

אופים עוד כחצי שעה 180 מעלות.

לאחר שמתקרר חותכים לקוביות.

תגובה אחת

  1. תודה על המתכון, אהוב עוד מהילדות. אמא שלי היתה מכינה.

    יש מעט טעויות , לא ברור בכמה מעלות לאפות בפעם הראשונה.
    תודה 🙏🏻

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *