תמיד טעים לי – חזה עוף על הפלנצ'ה

Moran Turgeman

חזה עוף על הפלנצ'ה

זה מצויין גם לדיאטה

גם בפסח בכל מצב אני אוהבת חזה עף מתובל על הפלנצ'ה

קבלו מתכון שמשתפת מורן

מאת – מורן תורג'מן

"המטבח של מורן תורג'מן"

 

המרכיבים-

4 בצלים

10 יחידות חזה עוף פרוס(קילו)

מרינדה –

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן זית

כפית פפריקה

כפית פפריקה מעושנת

מעט כורכום

תבלין פרגיות לפי אעם

ההכנה –

לערבב את מרכיבים המרינדה.

לעסות טוב טוב את נתחי חזה העוף.

לפרוס צל לפרוסות .

לצרוב את חזה העוף היטב משני הצדדים .

להוסיף בצל ולטגן יחד עד להשחמה.

להגיש לשולחן עם פיתות חמוצים סלטים .

זה מעולה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *