עוגת נס קפה ואגוזים בציפוי קצפת

 

מירי אוחנה
מתכון מעולה לעוגת נס קפה ואגוזים עם קוקוס
המרכיבים-
6 ביצים
כוס קוקוס
3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
אבקת אפיה
כוס ורבע קמח/קמח תופח פסח
קורט מלח
סוכר וניל
כוס אגוזים קצוצים
100 גרם שוקולד קצוץ
קרם-
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
ההכנה-
נקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב .
ננמיך את מהירות של המיקסר ונוסיף בהדרגה חלמונים, שמן ,קוקוס. שוקולד. אגוזים.
ואז אבקת אפיה וקמח.
מעבירים בלילה לתבנית 26  משומנת ומרופדת בנייר אפיה בתחתית.
אופים על חום 170 מעלות חום. 50 דקות .
מרטיבים את העוגה-
כוס מים חמים כפית נס קפה לערבב להרטיב את העוגה החמה.
הכנת הקרם-
נקציף שמנת מתוקה עם 3/4 כוס חלב כף סוכר ופודינג וניל
לקצף יציב נמרח את הקרם על העוגה ונקשט שוקולד מריר מגורד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *