עוגת טורט שקדים וקינמון – כשרה לפסח לא תאמינו איזה גובה

עוגת קינמון ושקדים ! כשרה לפסח!
קלה להכנה!! ללא הפרדת ביצים!! והכל במיקסר!!
עוגת טורט קינמון ושקדים פרוסים כשרה לפסח
מאת – נעומי ברוכין 
המרכיבים-
שבע ביצים
2 כפית אבקת אפייה
2 כפיות תמצית וניל
אחד וחצי כוסות סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס מיץ תפוזים או מים
שתי כוסות שקדים טחונים
כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה או קמח מצה דק
שקדים פרוסים לקרקעית התבנית
למילוי
1/4 כוס קינמון
1/4 כוס סוכר
מערבבים יחד
ההכנה –
להקציף את הביצים בשלמותן עם הסוכר למשך 7דקות
להוסיף ווניל שמן ומיץ לערבב ואז להוסיף את היבשים
בהדרגה עד לקבלת בלילה חלקה
משמנים תבנית היטב ומפזרים את השקדים הפרוסים בקרקעית התבנית.
יוצקים מחצית הבלילה ומפזרים קינמון וסוכר.
ויוצקים את שארית הבלילה מעל הקינמון.
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 ל40-50דקות.
כוס אוניברסלית של 250 מל׳
נעומי❤️

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *