מתכון לרביולי ביתי במילוי גבינות ורוטב שלא תפסיקו לאכול

Maayan Fogel
איזה מתכון משגע לרביולי גבינות ברוטב שמנת וממרח עגבניות מיובשות.
מאת – מעיין פוגל
המרכיבים-
לבצק רביולי
250 גרם קמח (רצויי דורום)
2 ביצים,
כפית מלח,
שתי כפות מים,
כף שמן.
מלית –
טוב טעם חבילה
50 גר' פרמזן
100 גר צפתית או בולגרית
לרוטב –
50 גר חמאה
120 גר' שמנת מתוקה
כפית שום כתוש
כף ממרח עגבניות מיובשות
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק
ההכנה –
בצק- לערבל הכל וללוש ידנית או במעבד,עד לקבלת בצק אחיד.
לשים במקרר למנוחה של שעה.
לחלק את הבצק לחמש.
לרדד כל אחד במכונת פסטה עד שיהיה דק ביותר.
לזלף כל 5 ס"מ את המלית: גבינת טוב טעם, 50 גרם פרמז'ן מגורדת, 100 גרם גבינה מלוחה .
למרוח ביצה על עלה הפסטה השני ולהדביק מעל העלה עם המילויי. להדק היטב שלא ישארו כיסי אוויר.
ולחתוך עם קורצן.
להרתיח מים עם מעט מלח ולהוסיף את הרביולי לשתי דקות,עד שיצופו.
להוציא ישירות לרוטב:-
לחמם במחבת שטוח – 50 גרם חמאה,120 שמנת מתוקה (חצי מיכל),כפית שום כתוש,כף ממרח עגבניות מיובשות,מלח,פלפל שחור,ומעל מעט בצל ירוק.
אומנם תהליך ארוך ,אך שווה את ההשקעה ומרגישים הבדל בין קנויי לבייתי.

המתכונים לשבועות 

Maayan Fogel

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *