פשטידת בצלים – היא כל כך טעימה

Linda Amgar Langenauer
פשטידת בצלים היא כל כך טעימה
מאת – Linda Amgar Langenauer
המרכיבים-
5 בצלים ירוקים
1 בצל גדול
1/2 כוס שמן
כוס קמח תופח או רגיל + כפית אבקת אפייה
פלפל שחור לפי הטעם
כפית מלח
3 ביצים טרופות
ההכנה-
את הבצל הירוק לפרוס לפרוסות דקות כולל החלק הירוק, את הבצל הלבן לקצוץ דק.
לערבב ביצים עם תבלינים ושמן,
להוסיף קמח תופח ולערבב היטב, להוסיף את הבצלים ולערבב,
לצקת לתבנית אינגליש משומנת או מרופדת בנייר אפייה,
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות עד הזהבה יפה,
לחכות שהפשטידה תתקרר מעט ולהנות, טעים חם וגם קר 😊
אם רוצים פשטידה חלבית – לערבב לתוך הבלילה חופן גבינה צהובה מגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *