פוטטוס -תפוחי אדמה אפויים בתנור – פשוט וטעים

נורית סבטון
פוטטוס תפוחי אדמה אפויים בתנור… פשוט וטעים
מאת – נורית סבטון
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה קלופים
שמן זית
כפית אורגנו יבש
כפית טימין יבש
מעט כמון
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
קורט תבלין שווארמה או כורכום
מלח גס
ההכנה –
לחתוך לרצועות עבות תפוחי אדמה קלופים מזן איכותי,
לערבב שמן זית, עם כל התבלינים.
להכניס את תפוחי האדמה ולערבב טוב.
לשים על נייר אפייה בתבנית
אפיה בתנור 200 מעלות כשעה, תהפכו באמצע.
לקבלת אפיה אחידה וקריספיות.
מתכון מהיר וקל לימים עמוסים של ממש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *