תבשיל בורגול צמחוני

ענת אדרי

תבשיל בורגול בריא וטעים

הכל באותו הסיר

משתפת ענת אדרי

המרכיבים –

כוס בורגול

בצל סגול

גזר

שעועית ירוקה כוס וחצי

אפונה ירוקה חצי כוס

מלח

פלפל

מעט כורכום

חצי כפית כמון

ההכנה –

מבשלים את הבורגול כמה דקות במים ומסננים .

מטגנים בצל מוסיפים את הגזר חתוך לקוביות.

מוסיפים את הירקות הבורגול ותבלינים.

מוסיפים קצת מים ככוס בערך,

מכסים ומבשלים

על אש נמוכה 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *