עוגת שמרים פרג הונגרית

 

זהבה לובל

עוגת שמרים פרג הונגרית

מאת זהבה לובל

המרכיבים –

לבצק –

שלוש וחצי כוסות קמח

חמש כפות סוכר

רבע כוס שמן

ביצה אחת

כוס מים פושרים

כף שמרים יבשים

50 גר'  חמאה

מילוי –

שתי כוסות פרג טחון וטרי

כוס חלב

כפית קינמון

2 כפות יין אדום מתוק

3/4 כוס  אבקת שקדים

גרדת לימון

שתי כפות חמאה

3/4 כוס סוכר

תמצית וניל

ההכנה –

מילוי –

לבשל על אש נמוכה נבשל הכל יחד כ 20 דקות ולקרר.

הכנת בצק –

במיקסר נשים כל המרכיבים לישה איטית 10 דקות.

נתפיח שעה .

נחלק בצק ל-2

נרדד מלבן גדול

נמרח חצי מהמילית.

נגלגל ככרוכית.

נשים בתבנית אינגליש גדולה.

נתפיח חצי שעה

נמרח ביצה .

אפיה בחום 180 20 דקות

אחר כך  להוריד ל150 לעוד 20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *