סיר השבת שלי – צלי עוף צהוב עם אפונה ותפוחי אדמה מבית סבתא

צביה גאון
סיר השבת שלי – עוף עם אפונה ותפוחי אדמה מבית סבתא
מאת – צביה גאון 
המרכיבים-
חלקי עוף כמספר הסועדים – 5-6
2 בצלים
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
פלפל שחור
מלח
כורכום
מעט קינמון
3 שיני שום כתושות
2 כוסות אפונה קפואה
ההכנה –
נטגן בצל פרוסות להזהבה.
נוסיף את חלקי העוף ונטגן טוב.
נוסיף שום, תפוחי אדמה וכל התבלינים.
מים רותחים עד לגובה התבשיל .
לאחר רתיחה נוריד לאש נמוכה בישול של שעה וחצי – לבדוק
שלא יחסר מים.
להגיש על קוסקוס או אורז לבן .
זה המעדן של בית סבתא במיוחד בימי הקיץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *