העוגה הזו זה התמכרות לא מפסיקים ליישר אותה

Zohar Krampa Ben Ayun

 

עוגת אלפחורס זו התמכרות

המתכון בהשראת קרין גורן

תמונה – זוהר

המרכיבים-

לתחתית-

100 גר' חמאה רכה

1/3 כוס סוכר

ביצה + 2 חלמונים

כוס וחצי קורנפלור (חד פעמית קרה)

חצי כוס קמח (חד פעמית קרה 100 גר')

שקית אבקת אפייה

למילוי-

2 אריזות שמנת מתוקה

חבילה אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

כוס קוקוס

200 גר' שוקולד לבן

רבע כוס חלב

בערך צנצנת של ריבת חלב

קוקוס לפי צורך

העוגה הזו זה התמכרות לא מפסיקים ליישר אותה

ההכנה –

לערבב את מרכיבים הבצק של התחתי.

להעביר לתבנית 24-26 משומנת לאפייה 170 מעלות 20 דקות.

כשהעוגה יוצאת מהתנור למרוח ריבת חלב ולפזר קוקוס.

לקרר טוב, טוב.

לחמם במיקרו או מעל סיר עם מים חמים, את השוקולד הלבן עם רבע כוס חלב.

לערבב עד שהכל נמס.

להקציף את השמנות המתוקות עם כוס חלב ואינסטנט.

להוסיף שוקולד מומס ולערבב.

להוסיף את הקוקוס.

להעביר בלילה של הקרם מעל העוגה.

לחמם במיקרו כחצי צנצנת ריבת חלב עם 2 כפות חלב

לזלף ריבת חלב מעל הקרם.

לפזר ולקשט בקוקוס

לשים בקירור לפחות יום לפני שפורסים.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *