הכנתי סיר קציצות בשיטה קלה והטעם ממש כמו של מפרום
מאת – Nofar Goldenberg
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול
מעט פטרוזיליה קצוצה
כפית אריסה -לא חייב
אפשר צ'ילי חריף
פלפל שחור
מלח
לפי טעם קצת בהרט /כמון
חצי כפית פפריקה
3 כפות סודה מוגזת
להכין קערת קמח
וקערה עם 2 ביצים מקושקשות עם קצת מלח
לרוטב –
3 תפוחי אדמה
בצל
שום כתוש
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כף אריסה
כפית רסק עגבניות
פטרוזיליה ,כוסברה
מעט סלרי פרוס
עגבנייה חתוכה דק
ההכנה –
לערבב תערובת בשר.
לגלגל כדורים לטבול בקמח ואחר כך בביצים ולטגן טוב.
בסיר רחב לטגן את תפוחי האדמה היטב.
להוציא לצד.
לטגן בצל עם התבלינים להוסיף שאר המרכיבים .
להוסיף קציצות ותפוחי אדמה .
להוסיף כוס מים או יותר .
לבשל 45 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים .
לפזר כוסברה מעל