הבצק הכי קל שמצליח תמיד – עוגת שמרים קארנץ נוטלה

ליבת ישר

עוגת שמרים עם מלאאאא נוטלה 😋😋😋

מתכון של גילי ברוך

המרכיבים

קילו קמח

3/4 כוס סוכר

1/2 2 כפות שמרים יבשים 20 גר

2 סוכר וניל

כוס שמן/ חמאה אחת 200 גר

2 ביצים

1/2 1כוסות מים

ההכנה

הכל לפי חד פעמי חם או כוס מדידה

 

לשים את היבשים לערבב, להוסיף את שאר החומרים ללוש במיקסר עד שמתקבל בצק אחיד.

הבצק מאוד רך ונח לעבודה.

 

להתפיח שעה .

בחורף יותר.

לחלק ל 4

לרדד ולמרוח נוטלה או ממרח אחר

לגלגל ולחתוך באמצע.

לכרוך את שני החלקים לקראנץ.

לשים בתבניות.

להתפיח בתבנית עוד חצי שעה בערך

למרוח ביצה

להכניס לתנור שחומם מראש

175 מעלות טורבו (לא חייב) מדף שני מלמטה

אפייה של בערך חצי שעה .

בנתיים מכינים על הגז מי סוכר

 

חצי כוס סוכר עם רבע כוס מים

שמתחיל לרתוח להנמיך לאש הכי נמוכה כל פעם לערבב

שמסמיך להוריד מהאש .

 

שהעוגה יוצאת ישר להבריש עליה מי סוכר

 

אפשר להכין עם הבצק כל עוגת שמרים

מילוי קקאו פרווה –

כוס שמן / מרגרינה מומסת או חמאה

כוס אבקת סוכר

כוס אבקת שוקולית

3 כפות קקאו

חצי כוס ביסקוויט טחון

כפית קינמון

לערבב יחד הכל

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *