קרקרים מהירי הכנה שלא מפסיקים לנשנש אותם
המרכיבים –
כוס קמח כוסמין
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מים חמים
חופן שומשום
2 כפות זרעי פשתן
2 כפות גרעיני חמניה
2 כפות גרעיני דלעת
כפית מלח
חצי כפית סוכר
אופן ההכנה –
נערבב את הקמח ,מים, שמן,סוכר מלח,שומשום ופישתן, בקערה ללוש לבצק אחיד.
נרדד בין 2 ניירות אפייה ונפזר גרעינים למעלה
נהדק עם המארוך.שמתי גם חופן קצח .
נחתוך לקוביות או מעוינים.
נכניס לאפיה 170 מעלות חצי שעה עד
שאפוי טוב.
6 תגובות
אפשר כוסמין מלא?
כן
חופן קצח ????? אולי 1/2 כפית…..
לפי טעם
נראה טוב ועושה חשק להכין.
אבל חופן קצח ????? כנראה טעות….
מעט