פותחים שבוע עם קרקרים שלא מפסיקים לנשנש

צילום – סימה אברהמי

קרקרים מהירי הכנה שלא מפסיקים לנשנש אותם

המרכיבים –

כוס קמח כוסמין

רבע כוס שמן זית

רבע כוס מים חמים

חופן שומשום

2 כפות זרעי פשתן

2 כפות גרעיני חמניה

2 כפות גרעיני דלעת

כפית מלח

חצי כפית סוכר

אופן ההכנה –

נערבב את הקמח ,מים, שמן,סוכר מלח,שומשום ופישתן, בקערה ללוש לבצק אחיד.

נרדד בין 2 ניירות אפייה ונפזר גרעינים למעלה

נהדק עם המארוך.שמתי גם חופן קצח .

נחתוך לקוביות או מעוינים.

 

נכניס לאפיה 170 מעלות חצי שעה עד

שאפוי טוב.

 

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *