מתכון לעוף בטריאקי עם המון בצל מקורמל – אחד הטעימים שיצא לי להכין

מיטל דאודי

העוף הזה הוא אחד הטעימים שיצא לי להכין

מתכון של אילנית בניזרי

המרכיבים-

8-10 חלקי עוף פולקע וירך

חצי כוס רוטב טריאקי

3 שיני שום

בצל גדול פרוס

כף פפריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור גרוס

שומשום

ההכנה –

נטגן בצל עד שמתקרמל נוסיף כף טריאקי לצבע חום.

נוסיף שיני שום כתוש.

נטגן את חלקי העוף.

נוסיף א התבלינים והטריאקי.

חצי כוס מים ונבשל על להבה נמוכה כשעה ורבע –

10 דקות אחרונות צליה בתנור 200 מעלות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *