סהרונים הכי פריכים וטעימים, במילוי ריבה וקוקוס

סיגל ויולה אדרי

סהרונים פריכים הכי טעימים

המרכיבים

200 גר' חמאה או מחמאה

חצי קילו קמח

שקית אבקת אפיה

שקית וניל

2 כפות סוכר

שליש כוס שמן

חצי כוס מים

קצת מלח

מילוי

ריבה

קוקוס או אגוזים

אפשר עם רחת לוקום

ההכנה

נערבב כל המרכיבים יחד לבצק .

נשים בקירור שעה.

נחלק לכדורים 5,6

נרדד כל כדור לעיגול.

נחתוך משולשים

נשים כפית ריבה וקוקוס

נגלגל סהרונים.

נכניס לאפיה 170 מעלות

עד שזהוב.

 

2 תגובות

  1. נרה נפלא אך לצערי לא מצויינת הכמות. בערך 50 עוגיות? מאד אוהבת את האתר ומתכונייך,רק שבאופן קבוע נישכחות הכמויות שמתקבלות ולעיתים גם כשצריך תבניות לא כתוב איזו צריך…כמו בעוגת התפוחים למשל….זה חשוב! לי לפחות,שאני עדיין צעירה ולא בעלת ניסיון כמוך ואחרין/ת ולא יודעת "לנחש" מה צריך לפי המתכון הכללי.בבקשה!🙏הוסיפי זאת למתכונים הנפלאים שלך❣פעמים רבות זה מה שמונע ממני להכינם…😥תודדדה!🥰

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *