מפרום מפורק – הסיר הכי יפה לחג

סטודיו נורית

 

המתכון מאת – נועם זיגדון
המרכיבים-
למילוי בשר :
1 ק"ג בשר טחון
2 בצלים קצוצים דק
5 שיני שום
1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
3 כפות פירורי לחם
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
כפית תבלין למפרום/בהרט
מלח
כורכום
ביצה
4 או 5 תפוחי אדמה פרוסים.
ההכנה –
תערובת הבשר לערבב היטב. לגלגל קציצות.
לרוטב – בסיר רחב לשים פרוסות בצל
כף גדושה רסק
תבלין למפרום
מלח
מרק עוף
כורכום
פפריקה חריפה ומתוקה
6 שיני שום
להניח מסביב הקציצות ופרוסות תפוחי אדמה
לכסות במעט במים
לפזר כוסברה קצוצה
לבשל על אש גבוהה עם סיר כוסה כעשר דקות ועוד חצי שעה על אש קטנה עד לצימצום נוזלים
לפני הגשה – אפשר להשחים 5 דקות בתנור .
בתאבון נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *