אוהבים עוגת תפוחים?? את זאת לא תפסיקו ליישר

מלי מאירוב
 אוהבים עוגת תפוחים?? את זאת  לא תפסיקו ליישר
הכי טעימה שאכלתם
עוגת תפוחים עננים – מלי מאירוב
בתוספת קראמבל מלמעלה
המרכיבים-
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח
3 כפיות אבקת אפיה
4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
כפית מיץ לימון
2 כפיות קינמון
לקראמבל- לפורר יחד
40 גר' חמאה/מרגרינה
חצי כוס קמח
3 כפות סוכר
וחצי כפית קינמון
2 כפות אגוזי מלך קצוצים
ההכנה –
בקערת המיקסר במהירות גבוהה נקציף 4 ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר ו 2 שקיות סוכר וניל
עד שהקצף בהיר וסמיך יותר.
נוריד למהירות איטית ונוסיף 3/4 כוס שמן באיטיות
ואז 2 כוסות קמח ו אבקת אפיה. עד שהקמח נבלע.
נעביר תפוחי עץ לקערה עם כפית מיץ לימון.. 2 כפיות גדושות קינמון ו,2 כפות סוכר..ונערבב היטב.
נעביר חצי מהבלילה של העוגה לתבנית משומנת מרובעת או עגולה 26 .
ונפזר מעל חצי מתערובת התפוחים ..
נשפוך מעל את שאר הבלילה ונכסה בעזרת כף את התפוחים.
ונפזר את החצי השני של התפוחים..על הבלילה(קומות בלילה תפוחים בלילה תפוחים)
נכניס לתנור מדף שני מלמטה מחומם 175 מעלות
אופציה – לא חובה – לאחר עשר דקות אפיה נפזר קראמבל
ונאפה  45 דקות בערך אולי פחות אולי יותר נבדוק אם היד שהעוגה יציבה נפזר אבקת סוכר שמתקררת .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *