סיר קציצות של פעם בחיים – לא תפסיקו לאכול – קציצות עוף בריבת בצל

Shani Cohen Nabi
קציצות חזה עוף טחון בריבת בצל 😍
לא תרצו להפסיק לאכול אותן 😏
מתכון של אילנית בניזרי האלופה
הכינה – Shani Cohen Nabi
המרכיבים- 
חצי קילו חזה עוף טחון
תפו"א  מבושל ומעוך לפירה
בצל מגורד
ביצה
2 כפות פירורי לחם לבנים או קמח מצה
2 כפות  מי סודה
כפית פפריקה
מלח
פלפל שחור
כפית ראס אל חנות
חופן כוסברה קצוצה
2 כפות שמן
מרכיבים לרוטב
10 בצלצלי שאלוט לרצועות
או 3 בצלים סגולים לרצועות
רבע כוס שמן
כף סילאן
כפית כורכום
רבע כפית קינמון
כפית תבלין צ'ילי גרוס או פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
כפית אבקת מרק עוף
2 כוסות מים רותחים
ההכנה –
את תערובת הקציצות נערבב יחד כל המרכיבים ונשים בצד.
נחמם מחבת עם מעט שמן –  פסים או רגילה

נטגן במחבת את הקציצות  2 דקות מכל צד ונניח בצד..

 

בסיר שטוח ורחב נזהיב את הבצלצלים בשמן נוסיף את הסילאן ונערבב דקה לקירמול .

כעת נוסיף את הכורכום נערבב דקה נוסיף את המים ושאר התבלינים.

ברגע שהרוטב מבעבע נכניס את הקציצות לרוטב.

נבשל על להבה נמוכה 35 דקות ! מידי פעם נענע את הסיר ונשקה עם כף את הקציצות .

 

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *