קציצות בשר מטוגנות
הכי טעימות שיש
מאת עדינה בטש
מצרכים-
חצי קילו בשר בקר טחון
רבע קילו עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ קטן
צרור של פטרוזיליה קצוצה
צרור של כוסברה קצוצה
ביצה
כף פירורי לחם או קמח מצה
כף מרק עוף או כפית בהרט
כפית פפריקה אדומה
כפית פלפל שחור
ההכנה –
לערבב יחד כל המרכיבים לתערובת טוב טוב.
שהכל יהיה אחיד.
ליצור קציצות עגולות ולטגן בשמן עמוק עד שזהובות ויפות.
להגיש לשולחן הן ממש נזללות
קשה לעמוד בפני קציצה מטוגנת