את האורז הזה אני מכינה בסוכות
זה טעים וחגיגי מאוד
אהובה אדרי – תמונה
המרכיבים-
2 כוסות אורז בסמטי או יסמין
בצל פרוס
רבע כוס צימוקים
רבע כוס שקדים פרוסים מסמרים
מלח פלפל שחור
ההכנה –
נשטוף את האורז במסננת
נחמם 4 כפות שמן בסיר
נטגן את האורז
נוסיף על 2 כוסות אורז 4 כוסות מים .
נוסיף מלח.
לאחר שרותח נעביר לאש נמוכה מכוסה במכסה 30 דקות.
נסגור .
נטגן בצל עד שנעשה זהוב .נוסיף שקדים וצימוקים עוד דקה ונסגור את האש.
נוריד מהאש.
נגיש את האורז ולמעלה את התוספת של הבצל עם צימוקים ושקדים.